ÜYE OL

UAD üyelik,

Uranyen Astroloji Derneği üyelik formunu doldurunuz ve aşağıda bildirilen IBAN numarasına okulumuz öğrenci iseniz: 150₺ diğer üye adayı iseniz: 200₺ yılık üyelik bedelini ödeyiniz.

*Doldurduğunuz üyelik formunu (indirme linki aşağıda),

*Dekontunuzu,

*Kimliğinizin arkalı önlü fotokopisini ve ya arkalı önlü fotoğrafını,

*Üyelik kartınızı yollanmasını istediğiniz ev yada iş yeri açık adresinizi,

Tek bir mailde dosya eklentisi kullanarak uyelik@uranyenastrolojidernegi.com e-mail adresine gönderiniz.

Banka hesap numaramız:

Akbank

Uranyen Astroloji Dern.

IBAN: TR880004600695888000165178

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME !

BİLGİ ve BELGELER TEK  MAİL OLARAK GÖNDERİLMEDİĞİ TAKDİRDE BAŞVURUNUZ DİKKATE ALINMAYACAKTIR.

Belgeleriniz eksiksiz olduğu taktirde üyelik işlemleriniz aktifleşmiş olacak, UAD WhatsApp grubuna dahil edileceksiniz.

Üye kartınız adresinize gönderilecektir.

Daha fazla bilgi almak isterseniz,

UAD İLETİŞİM HATTI: 05332755155

1. Dernek üyelik ücreti yeni dönemde okulda öğrenci olanlara 150 tl öğrenci olmayanlara 200 tl dir.
  2. UAD üyelerine;
    • yeni başlayacak olan derslerden %8 indirim uygulanacaktır.
    • asteroid dizilimlerinde %10 indirim uygulanacaktır.
    • Kozmikbilincokulushop’a ait ürün alımlarından %10 indirim uygulanacaktır.
    • yeni basılan kart satışlarından %10 indirim uygulanacaktır.
    • Kozmik Bilinç Okulunun yapacağı Astroloji ve Şifa kampları etkinliklerinde %20 indirim uygulanacaktır.
    • UAD onaylı sertifika programlarında %25 indirim uygulanacaktır.
  3. Seminerlerin UAD üyeleri tarafından canlı veya geriye dönük izlenmesi (1 Eylül 2021 tarihi itibariyle üye olanlar için geçerlidir):
    • 2020-2021(Ağustos ayına kadar) seminerleri üyeliğini yenileyen eski üyelerimiz tarafından uranyenastrolojiderneği.com sitesinden ücretsiz izlenebilecektir.
    • UAD’a yeni katılan üyelerimiz, 2020-2021(Ağustos ayına kadar) seminerlerinin hepsini izlemek istedikleri takdirde bu senenin dernek aidatının yanı sıra artı 1000 tl ( 18 seminerin toplamı: 1000 tl ) ödemelidir. Böylelikle bu üyelerin 2020-2021 seminerlerine erişimi açılacaktır.
    • UAD’a yeni katılan üyelerimiz, 2020-2021(Ağustos ayına kadar) seminerlerinden hepsini değil bir kısmını izlemek istedikleri takdirde, seminer başına en az 100 tl olacak şekilde derneğimize bağış yaptıkları takdirde, kendileri ile izlemek istedikleri seminerin linki paylaşılacaktır.
    • 2021-2022 yeni dönem, Kozmik Bilinç Okulu eğitmenleri tarafından yapılacak seminerler -üyeliğini yeniletmiş veya yeni üye olmuş fark etmeksizin- UAD üyeleri tarafından ücretli izlenilebilecektir ( UAD üyelerine özel seminer başına: 100 tl).
    • 2021-2022 yeni dönem, Kozmik Bilinç Okulu eğitmenleri tarafından yapılacak seminerler, daha sonra da tüm UAD üyeleri tarafından tek tek satın alınarak geriye dönük izlenebilecektir. Üyelerimiz yeni dönem seminerlerini izlemek istedikleri takdirde, seminer başına en az 100 tl olacak şekilde derneğimize bağış yaptıkları takdirde, kendileri ile izlemek istedikleri seminerin linki paylaşılacaktır.
  4. Seminerlerin UAD üyeleri olamayanlar tarafından canlı veya geriye dönük izlenmesi (1 Eylül 2021 tarihi itibariyle üye olanlar için geçerlidir):
    • UAD üyeleri olamayanlar, 2020-2021(Ağustos ayına kadar) seminerlerinin hepsini izlemek istedikleri takdirde 1000 tl ( 18 seminerin toplamı: 1000 tl ) ödemelidir. Böylelikle bu kişilere 2020-2021(Ağustos ayına kadar) seminerlerine erişimi açılacaktır.
    • 2021-2022 yeni dönem, Kozmik Bilinç Okulu eğitmenleri tarafından yapılacak seminerler, derneğimize üye olmayan kişiler tarafından, seminer başına 300 tl karşılığında canlı izlenebilecektir. Daha sonra paylaşılacak linkle bu seminerleri ücretini ödeyen kişiler tekrar izleyebileceklerdir.
  5. UAD üyelerine özel ücretsiz seminerler:

Kozmik Bilinç Okulu eğitmeni olmayıp UAD bünyesinde seminer yapmak isteyen kişiler, derneğimiz ile irtibata geçerek ücretsiz seminer yapabileceklerdir. Bu seminerler tüm UAD üyeleri tarafından ücretsiz izlenebilecektir.

Gold üye: Üyeliğini yenileyen eski üye VEYA yeni üye olup eski (2020-2021-Ağustos ayına kadar) seminerler için para ödeyen üye (1000 TL)

• Gold üyelerden eski (2020-2021-Ağustos ayına kadar) seminerleri izlemek isteyenler siteden izleyebilecektir.
  • Gold üyelerden yeni (2021-2022) seminerleri online izlemek ve daha sonrasında Drive linki ile tekrar izlemek isteyenler seminer başına (100 TL) öder.

Sınırlı üye: Yeni üye

• Sınırlı üyelerden eski (2020-2021-Ağustos ayına kadar) seminerleri tek tek ve daha sonrasında Drive linki ile tekrar izlemek isteyenler seminer başına (100 TL) öder.
  • Sınırlı üyelerden yeni (2021-2022)  seminerleri online ve daha sonrasında Drive linki ile tekrar izlemek isteyenler seminer başına (100 TL) öder.

Yabancı katılımcı: Üye olmayanlar

• Yabancı katılımcılardan eski (2020-2021-Ağustos ayına kadar) seminerleri izlemek isteyenler 1000 TL karşılığında misafir üye olarak siteden seminerleri izleyebilir.
  • Yabancı katılımcılardan yeni (2021-2022) seminerleri online ve daha sonrasında Drive linki ile tekrar izlemek isteyenler seminer başına (300 TL) öder.

Üyelik formunu indirin:

Menü